< Forrrige nyheter Neste nyheter >
Cybersikkerhet i Norge – Domeneadmin før lunsj!

Cybersikkerhet i Norge – Domeneadmin før lunsj!

19, November

Egil og John jobber for NTT Security i Norge som penetrasjonstestere i Norge og har i løpet av sin karriere gjort flere hundre sårbarhetstester. I tillegg til de "tradisjonelle" sikkerhetstestene ved hjelp av digitale verktøy og plattformer (f.eks. Metaspolit etc), har i de tillegg benyttet alt fra gummiender, ståltråd, paraplyer og diverse dingser fra Ebay til å skaffe seg tilgang til det aller helligste hos bedrifter innen olje, gass, forsikring, finans, shipping osv.

I dette foredraget vil de presentere noen av sine mest spennende funn gjort i forbindelse med sikkerhetstester i Norge.

 

Egil og John vil vise praktiske demoer av både angrep de har utført, samt gå gjennom noe mer "hypotetiske" angrepsvinkler som vil gi publikum en pekepinn på hvor enkelt det kan være å for eksempel få tilgang til en persons nettbank (og andre ting…. – mer kan ikke røpes nå). I tillegg vil de gå inn på hva de anser som de største truslene mot norske virksomheter i dag.

 

John og Egil har jobbet sammen i snart 5 år og utført utallige sikkerhetstester, der de bl.a. har sett og satt passordene til hundretusener av norske brukere. De har som motto: "Domeneadmin før lunsj", og gyver på med god mot og kreative løsninger.

 

Hvis omstendighetene tillater det, vil de avsløre en hittil stor ukjent sårbarhet i et system benyttet av mange (også i Norge) til å beskytte både store verdier og sensitiv informasjon – vi sier ikke mer!

 

Meld deg på: https://hackcon.org/aktiviteter/hackcon13.