< Forrrige nyheter Neste nyheter >
Protecting your critical systems from new and unknown malware, 0-days, and APT

Protecting your critical systems from new and unknown malware, 0-days, and APT

Fredag 06, Januar

Daglig blir vi utsatt for angrep mot våre datasystemer. Disse dataangrepene blir mer og mer kompliserte og aktørene bak angrepene strekker seg fra "guttestreker" i nederste del av skalaen til organisert kriminelle og stater i den den andre del av skalaen. Daglig skriver media om dataangrep mot virksomheter og organisasjoner for å påvirke virksomheten, befolkningen, eller staten enten for å stjele verdier, påvirke beslutninger, eller manipulere informasjon for egen vinning.

Vi er helt avhengig av teknologi for at vår virksomhet og samfunnet som sådan skal kunne fungere. Spørsmålet er om vi kan beskytte oss mot digitale angrep som f.eks. "Pass the hash", ukjent skadevare, 0-days, APT på en god måte i et Windows miljø med krav til høy sikkerhet?

 

Mange av oss benytter Windows plattform som teknisk driftsplattform i virksomheten. Microsoft selv sier at Windows 10 og Windows Server 2016 det er den sikreste noen sine. Men er virkeligheten så enkel at oppgradering til "den sikreste Windows" vil øke sikkerheten?

 

Denne sesjonen har en svært praktisk tilnærming og tar for seg hvordan endringene i Windows sikkerhetsmekanismer kan hjelpe til både under "post-breach" og ikke minst "Pre-Breach" fasen. Både Windows 10 og Windows Server 2016 kommer med nye verktøy for å øke sikkerheten. Device Guard, Credential Guard, Windows Defender ATP og "Identity driven security" er nøkkel teknologier som man raskt kan ta i bruk dersom man ønsker å øke sikkerhet på en rask og effektiv måte.

 

Sesjonen vil bli holdt av Olav Tvedt. Olav Jobber til dagen som Principal Solutions Architect hos Lumagate, med hoved fokus på MUE, "Mobility and User Experience" som omhandler bruk av data på en sikker og trygg måte for bedriften, samtidig som man gjør løsningen forlokkende for brukerne slik at man unngår «ShadowIT» og andre sikkerhets utfordringer.

 

Olav regnes som blant de aller dyktigste og fremste i Norge innen dette tema. Han er en av ytterst få MVP som er tildelt 2 forskjellige MVP tittler, MVP - Cloud and Datacenter Management og MVP - Windows and Devices for IT. I tillegg til å ha hatt MVP tittel i 9 år har Olav hold foredrag på store og små konferanser som NIC, TechED North America/Europe og Microsoft Ignite i en årrekke.

 

Kom om lær av en av de beste hvordan du kan beskytte deg bl.a. mot "Pass the hash", ukjent skadevare, 0-days, APT i et Windows miljø med krav til høy sikkerhet!

 

Mer informasjon på: https://www.hackcon.org/aktiviteter/hackcon12.