< Forrrige nyheter Neste nyheter >
Pirates of the North Sea

Pirates of the North Sea

Fredag 27, Desember

Hvordan står til med sikkerheten i skip og andre fartøy som befinner seg på havet? Dette foredraget vil gi deg svaret!

I dette foredraget får du erfaringer gjort av «Red Team» testing om bord på skip og mot shippingselskaper. Foredraget vil vise hvordan «Red teamet» har gått om bord på cruiseskip «undercover» som gjester, og ikke bare tatt over det meste av datasystemer, men også skaffet seg fysisk tilgang til sensitive områder som kommunikasjonsrom og maskinrom.

 

Det vil bli vist hvordan de kunne manipulere og ta ned både navigasjon og kommunikasjon om bord på passasjer- og fraktskip. Det vil også bli vist utstyr som har blitt brukt til manipulering av låser, samt forklart hvordan social engineering ble brukt for å blant annet skaffe seg tilgang til styrerom i et shipping selskap. Videre, hvordan de lykkes med å bli ansatt med høyest mulig fysiske tilganger i et annet shipping selskap.

 

Foredrag vil bli holdt av John-André Bjørkhaug. John-André har jobbet med penetrasjonstesting i over 11 år. Han har utført hundretalls penetrasjonstester av web applikasjoner, mobilapplikasjoner, industrielle systemer, infrastruktur mm., og spesialisert seg på Red Team tester.

 

Dette foredraget er unikt og blir holdt i forbindelse med HackCons 15 års jubileum. Her vil du lære om så mange sikkerhetsbrister (så du kan beskytte deg bedre) at dette er et foredrag du ikke vil gå glipp av!