< Forrige nyhet Neste nyhet >
Windows binærfiler - Et ekte eventyr i sårbarheter

Windows binærfiler - Et ekte eventyr i sårbarheter

12, November 2017

Tidene har endret seg og det er ikke lengre nedlasting og kjøring av ondsinnede binærfiler laget av en angriper som blir brukt i et angrep. Angriperen har skiftet metodikk og bruker "living-of-the-land" prinsippet der de bruker funksjonaliteten som finnes i Windows fra før for å utføre sine handlinger. Bli med på et eventyr der vi tar deg igjennom hvordan binærfiler i Windows misbrukes for å utføre avanserte angrep.

Foredragsholder er Oddvar Moe. Han kommer også til å gå igjennom noe av hans egen sikkerhets research der han blant annet har avdekket svakheter i Device Guard og AppLocker. Teknikker for å forhindre og detektere disse angrepene vil også bli gått igjennom som en del av foredraget.

 

Oddvar jobber som Chief Technical Architect for Advania og har fått tildelt Most Valuable Professional (MVP) tittelen fra Microsoft for sine mange bidrag inn mot Windows Enterprise Security. Han er kjent for å være en underholdende foredragsholder med dyptgående kunnskap om sikkerhet i Windows-miljøer. 

 

Kom og lær hvordan du skal beskytte deg mot de nye teknikkene for å sikre dine systemer og beskytte dine kritiske verdier enda bedre. 

 

Meld deg på: https://hackcon.org/aktiviteter/hackcon13