Praktisk info

 

Påmelding: Det gjøres oppmerksom på at påmelding er bindende og fakturering skjer fortløpende. Det er ingen refusjon hvis man melder avbud. Imidlertid kan man inntil en uke før konferansen sende en annen fra samme firma ved å sende melding via kontaktskjema. Ved sykdom eller fravær etter denne tid, må "erstatteren" ha med seg en skriftlig melding ved oppmøte fra den påmeldte om byttet, samt betale et lite endringsgebyr (150,- kroner).

ID-merke: Ved registering på HackCon/postHackCon vil man få utdelt ID-tags. Det forutsettes at deltagerne bærer dette synlig slik at vi kan skille dem fra andre personer i samme bygg.

Dokumentasjon: Det gjøres oppmerksom på at dokumentasjonen er de enkelte kursholdernes eiendom med hensyn til opphavsrettslige regler, dette spesielt i forhold til spredning og kopiering av denne.

Sosialt arrangement: Det sosiale arrangementet starter ca kl 16.00 onsdag. HackCon vil stå for mat. Det vil også være mulighet til å samtale med kurs/foredragsholderne og andre ressurspersoner i løpet av kvelden. Dørene stenges ca kl 22.00 dvs. at alle må være ute av lokalet innen 21.45 slik at vi får gjort det stand til neste dag. Vi amoder alle om å delta på det sosiale arrangementet.

 

Mat og drikke: Lunsj og mineralvann til lunsj, samt kaffe/te, og mat på det sosiale arrangementet er inkludert.

Mobiltelefon: anmoder deltakerne om å ikke bruke mobiltelefon i lokalene da dette kan være forstyrrende for de andre. Av sikkerhetsgrunner er det strengt forbudt å bruke opptaksutstyr etc.

 

Internett: Det er tilgang til Internett i konferanselokalet. Nærmere informasjon vil bli gitt ved oppmøte.

Veldedighetsarbeid: En av grunnpilarene til nettverket er at det skal bidra til samfunnsutvikling. Et av prinsippene har vært at hvis vi greier å redde ett barn til et bedre liv, har vi lykkes og gjort vår borgerplikt. HackCon-crew kommer til å selge lodd og både sponsorer og HackCon vil bidra med premier. Nettverket vil gi penger til forskjellige prosjekt rettet mot barn i utviklingsland for å bedre deres hverdag. Under menypunktet "OM OSS/Veldedighet" kan du se hvilken prosjekt(er) vi har støttet. Vi vet at vi alene ikke kan skape en bedre fremtid for alle, men vi føler at vi har lykkes hvis vi kan redde noen få - vi håper derfor at du blir med oss for å skape en bedre felles fremtid. Takk på forhånd for hjelpen!

Lokaler HackCon: HackCon vil foregår på Høyres hus. Høyres hus ligger i Stortingsgaten 20, se også Høyres hus. Kurslokalene er veldig praktisk innrettet og gir den rette stemingen og atmosfæren med tanke på innholdet. Vi har hele 6. etg, i tillegg ligger lokalene meget sentralt i Oslo, med gode kommunikasjonsmuligheter. Det er dårlig med parkeringsplasser på gaten ettersom lokalet ligger midt i sentrum. Det finnes imidlertid flere større parkeringshus i nærheten.

 

Lokaler preHackCon: preHackCon avholdes på p-hotell i Oslo, adressen er Grensen 19, 0159 Oslo. Kurslokalene er veldig praktisk for preHackkurs (kurs#1, kurs#2 og kurs#3).