< Forrige nyhet Neste nyhet >
Hvordan hackere knekker bedriftens passord

Hvordan hackere knekker bedriftens passord

Onsdag 25, November 2020

Har du lurt på hvordan hackere utnytter svake passord? I denne sesjonen vil du få svaret! Her vil vi gjennomgå hvordan en angriper finner og utnytter bedriftens svake passord, samt hvilke sikkerhetstiltak du bør innføre for å sikre bedriften bedre.

Dette er en unik sesjon som tar for seg typiske norske bedrifter og viser deg hvordan, og hvilke fatale konsekvenser svake passord kan få.

 

Sesjonen vil ta for seg:

- Angripers vei inn til bedriften.
- MITRE ATT&CK-teknikker.
- Hvordan knekkes passord med en live demonstrasjon i en typisk norsk bedrift.
- Hvilke tiltak du må gjøre for å sikre bedriften.

 

Hvis du vil holde hackerne unna og unngå fatale konsekvenser på grunn av dårlige passord må du få med deg denne sesjonen! 

 

Foredraget vil holdes av Stian Kristoffersen og Gjermund Marqvardsen.

 

Stian er en dedikert sikkerhetsnerd både på jobb og i fritiden. Arbeider til daglig i en CERT med alt fra sikkerhetstesting, sårbarhetsreduksjon/forebygging, rådgivning til håndtering av alvorlige IT-hendelser. Er eier av alt for mye IT-sikkerhetsutstyr og har mer enn 20 års erfaring i EDB-sikkerhetsstratosfæren.

 

Gjermund er også en dedikert sikkerhetsnerd både på jobb og i fritiden. Arbeider også til daglig i en CERT med alt fra sikkerhetstesting, sårbarhetsreduksjon/forebygging, rådgivning til håndtering av alvorlige IT-hendelser. Er eier av alt for mye IT-sikkerhetsutstyr og har mer enn 20 års erfaring i EDB-sikkerhetsstratosfæren. Gjermund tilbyr gratis Wi-Fi til alle i nabolaget, dvs så fremt de klarer å finne og utnytte svakheten lagt inn på det trådløse nettet sin Captive Portal. «If you can exploit the added vulnerability on this site, you may use my Wi-Fi for free for 6 months. After 6 months your access will expire, the Captive Portal updated, and you need to find a new vulnerability to continue using my Wi-Fi. Good luck!»

 

Forøvrig kan det nevnes at Gjermund og er ansvarlig sjef for Master of Cyber Security!

 

Dette er et foredrag du ikke vil gå glipp av! Her vil lære hvordan hackerne utnytter svake passord med live demoer, og hvordan du skal beskytte bedriften bedre!

 

Meld deg på HackCon#16 - 2021 her.